În casă cu 9 din 10 copii (detalii proiect)

13 Ianuarie 2020

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Robert, Andrei, Iulian, Ștefania, Marta, Simona, Rareș, Pavel, Anastasia și pruncul din burtică se bucură de doi părinți muncitori și gospodari. Pentru Radu și Andreea copiii sunt pe primul loc încercând din răsputeri să le ofere acestora un viitor sigur și lipsit de griji.

Robert, Andrei, Iulian, Ștefania, Marta, Simona, Rareș, Pavel, Anastasia și pruncul din burtică se bucură de doi părinți muncitori și gospodari. Pentru Radu și Andreea copiii sunt pe primul loc încercând din răsputeri să le ofere acestora un viitor sigur și lipsit de griji. Prin propriile puteri au construit o casă care să fie un adevărat cămin pentru cei mici. Copiii iubesc joaca în aer liber, desenul, muzica și în principiu tot ceea ce le dezvoltă pozitiv personalitatea.

Deși părinții depun toate eforturile ca celor mici să nu le lipsească nimic există totuși și momente dificile. Anotimpul răcoros devine o provocare pentru că pereții locuinței nu sunt încă izolați în exterior, iar centrala termică consumă o cantitate mare de lemne. Locuința nu are un hol de intrare, iar camera de zi, locul în care se joacă de obicei copii, se răcește de fiecare data când ușa de la intrare se deschide. Din acest motiv Radu a început să construiască un cerdac care să fie o barieră termică între mediul exterior și intrarea în locuință.

Pentru râvna și hărnicia lor, vrem să dăm o mână de ajutor pentru ca Radu să termine construirea locuinței, iar Andreea să poată oferi ceea ce este mai bun copiilor. Vrem să strângem suma de 19.000 lei necesară pentru izolarea și tencuirea casei și suma de 3.500 lei pentru achiziția a 10 metri cubi de lemn de foc. De asemenea ne propunem să strângem și suma de 2.500 lei pentru a cumpăra învelitoarea necesară pentru cerdacul de la intrare.

Donează dacă vrei să contribui la viitorul acestor copii! Punem o cărămidă la temelia unui vis!