Ce cadouri vor cei mici în luna copiilor?

1 Iunie 2020

Dacă este 1 iunie vorbim desigur despre copii și dacă ne gândim la ei, în mod obligatoriu vorbim și despre cele mai potrivite cadouri pe care le putem cumpăra. Am fost de multe ori puși în situația de a găsi cel mai bun dar pentru o aniversare sau poate doar pentru o vizită ocazională într-o casă cu copii.

Dacă îi întrebi pe ei ce își doresc să primească, vor răspunde cel mai probabil: ciocolată, ouă cu surprize, păpuși, mașinuțe, mingi de fotbal, un joc care tocmai a apărut, o tabletă sau multe alte lucruri care reprezintă într-adevăr copilăria.

Există însă și copii care au oferit un alt fel de răspuns, care își doresc alt fel de cadou.

"Eu mi-aș dori să mai avem momente în care să fim cu toată casa plină, cu toți frații mei. Și cu Alin." Este dorința lui Ștefan, cel mai mic dintre cei 10 copii ai familiei Baciu. Alin este frățiorul său care a plecat la Domnul în urmă cu câțiva ani. Din păcate și casa în care locuiesc acum este prea mică pentru ei toți. Dormitorul este același cu bucătăria, iar locul în care copiii își fac temele este mereu improvizat.

"Mi-aș dori o casă mai mare, curată, mobilată, în care să nu ne mai temem pentru ziua de mâine, o mașină de spălat și o bucătărie adevărată pentru mama". Este gândul lui Iulian, unul dintre cei 7 copii ai familiei Vornicu. Împreună cu părinții locuiesc într-o singură cameră improvizată.

"Aș vrea să îi ajut pe mama și pe tata să termine casa". Ar fi răspunsul oricăruia dintre cei 10 copii ai familiei Pătrașcu, pentru care părinții veghează mereu să nu aibă lipsuri.

Desigur că toți acești prichindei se bucură atunci când primesc dulciuri și jucării însă au nevoie, pentru un viitor mai bun și de alte daruri. O cărămidă costă cât un pachet de biscuiți, un sac de ciment cât o păpușă,  iar o mașină de nisip cât o tabletă.

Prin proiectul "Dar pentru copii" vrem să îndeplinim visele acestor copii! Vrem să îi ajutăm să aibă un viitor mai bun și un loc mai călduros în care să crească!

Haideți să profităm de luna iunie și să oferim un dar pentru copii cu adevărat important pentru viitorul lor și de care se vor folosi mult timp.

Intrați pe www.darpentrucopii.ro, alegeți familia dorită, donați, iar noi vom tranforma darul dumneavoastră într-o cărămidă pusă la temelia visului unui copil.