Copiii din familia Pătrașcu au primit în dar o văcuță!

7 Iulie 2020
Imagine

Imagine

Familia Pătrașcu a primit în cadrul proiectului „Dar pentru copii” o văcuță care să asigure celor 10 copii laptele necesar zilnic.

Auzind povestea celor mici, doamna Valentina din jud. Botoșani s-a hotărât să le dăruiască o vacă, pentru ca din casă să nu lipsească unul dintre alimentele de bază și important pentru dezvoltarea copiilor – laptele. Domnul Radu din jud. Iași a asigurat transportul văcuței până la gospodăria din com. Dumești. Deși animalul a fost adus la destinație în jurul orei 1 noaptea, toți copiii au așteptat nerăbdători momentul, iar atunci când mașina a ajuns în fața casei fețele lor zâmbitoare s-au ivit rând pe rând deasupra gardului.

„Pentru noi este un dar deosebit pentru că ne ajută foarte mult în asigurarea hranei pentru copii. Copiii au grijă de văcuță, să o scoată la păscut, să o mulgă. Sunt fericiți” a declarat Andreea, mama celor 10 copii. Prin proiectul „Dar pentru copii” Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor își propune să îmbunătățească calitatea vieții copiilor din familiile numeroase. În momentul de față sunt strânse fonduri pentru izolarea casei, iar cei care doresc să ofere un ajutor o pot face accesând rubrica Donează de pe acest site.