Un pas important pentru „Casa lui Iulian”

16 Octombrie 2020
Imagine

Imagine

Prin implicarea deosebită a părintelui Dănuț Fotea, parohul familiei Vornicu, am reușit să facem un pas foarte important care duce la construirea „casei lui Iulian”: dezbaterea moștenirii.

Acest proces a fost îngreunat de faptul că unul dintre membrii familiei locuiește în Italia, iar din cauza epidemiei a ajuns mai greu în țară.

Dezbaterea moștenirii a fost făcută cu sprijinul doamnei notar Silion Anca Ilinca din Hîrlău, iar demersurile au costat 1.530 lei. Această sumă va fi suportată de Primăria Deleni, prin bunăvoința și implicarea domnului primar Dumitru Prigoreanu care ne-a asigurat că ne va sprijini și în obținerea avizelor necesare pentru autorizarea construcției.

Familia Vornicu (părinții, împreună cu 7 copii) locuiește într-o cameră improvizată, în condiții foarte grele. Iulian, unul dintre băieți ne-a spus că speră „că într-o zi vor avea o casă mai mare, o mașină de spălat, o bucătărie adevărată”. Visul lui ne-a îndemnat să fim alături de el și să încercăm să facem ce ne stă în putință pentru a construi o casă decentă pentru el și pentru frații săi.

Este nevoie de suma de 175.000 lei pentru a vedea ridicată „casa lui Iulian”.

Puteți dona pentru „casa lui Iulian” aici:

https://darpentrucopii.ro/givedoxo/donate?pid=20

sau prin transfer bancar în conturile:

LEI: RO 08 CECE IS1030RON1014342, CEC Bank, sucursala Iași

EURO: RO 68 CECE IS10C1EUR1103231, Cod Swift: CECERO, CEC Bank, sucursala Iași

Titular cont: Mitropolia Moldovei și Bucovinei - Pro Vita

cu mențiunea „casa lui Iulian”.