Donezi și poți câștiga „O zi la stână”!

1 Martie 2021
Imagine

Imagine

Imagine

    • Donezi și poți câștiga „O zi la stână”!

În cadrul proiectului „Dar pentru copii” Departamentul Pro Vita, din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor, organizează campania „O zi la stână”. Dintre donatorii lunii martie vor fi alese 5 persoane car vor putea să mai ia câte încă un prieten cu care să petreacă o zi în mijlocul naturii, savurând tocănița la ceaun, mămăliga, brânza extraordinară și alte mâncăruri deosebite produse la stână și bucurându-se de aerul curat.

Campania a fost lansată pentru a încuraja strângerea de fonduri pentru lucrările propuse la casa celor 10 copiii minunați ai fam. Cârtițe, beneficiari ai proiectului „Dar pentru copii”. Tatăl copiilor, care este cioban, a dorit ca în schimbul ajutorului primit să ofere ce poate, adică o zi de neuitat în mijlocul celor 100 de oițe de care are grijă în permanență, la stâna din satul Costești, jud. Iași.

Pe data de 31 martie vor fi alese cele 5 persoane, care au donat în cursul lunii, prin intermediul site-ului www.darpentrucopii.ro, iar fiecare câștigător va putea lua încă o persoană, pentru a petrece această zi în aer liber.

Departamentul Pro Vita va asigura transportul dus-întors între loc. Iași și stâna din apropierea orașului Târgu Frumos. Ziua petrecută la stână va avea loc în luna mai, în funcțiile de condițiile meteo și va fi stabilită de comun acord cu participanții.

Campania „O zi la stână” este organizată în cadrul „Lunii pentru Viață”. Cu ajutorul donațiilor va fi îmbunătățită casa în care locuiesc cei 10 copii, prin schimbarea acoperișului, realizarea unei băi interioare, izolarea casei și terminarea camerelor în care locuiesc cei mici.

Pot participa la această campanie doar cei care donează prin intermediul site-ului www.darpentrucopii.ro.